Speed up your business

Ondernemers dienen continu in beweging te zijn om aan kop te blijven - of in de voorhoede mee te spelen. Daarom staat BE2019 op 28 mei 2019 in het teken van Speed up your business!


On tour

Ook hét Business Event van de regio Land van Cuijk en Maasduinen blijft in ontwikkeling. Daarom pakken we het dit jaar anders aan. Tijdens BE2019 gaan we dit keer met ondernemers on tour.


Drie thema’s

Om jouw business te versnellen vanuit een onderwerp dat ook echt relevant voor je is, kun je kiezen uit drie verschillende thema’s: innovatie, educatie of duurzaamheid. Je selecteert één thema (en dus twee bedrijven) waar je graag meer over wilt leren. Tijdens de tour word je met bussen naar deze twee regionale bedrijven gebracht die hun kennis en ervaringen rondom het thema met je delen. Want uiteindelijk leer je van collega-ondernemers of -ondernemingen het meest, toch?

Thema 1: Innovatie – ITB Climate en Marel Poultry
Thema 2: Educatie – Kepser, Vakopleiding Techniek en TechnoPromo en Labschool van ROC de Leijgraaf
Thema 3: Duurzaamheid – Maasziekenhuis en Blue Acres

Lees meer


De Formule 1 Show

We eindigen de tour met z’n allen voor een laatste pitstop bij de Schouwburg in Cuijk. Na een heerlijk buffet betreden niemand minder dan Olav Mol en Jack Plooij de baan met hun snelle Formule 1 Show!

Bekijk het programma, lees meer over de deelnemende bedrijven of bestel hier je kaarten