BE2019 is fueled by

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen
Rabobank gelooft in de kracht van samenwerking. Daarom helpen we Innovatieve en gedreven ondernemers om nog succesvoller te ondernemen. We doen dit door het faciliteren van kennis, het faciliteren van ons netwerk of een klein financieel duwtje in de rug.

Ga naar de website ››

Cubox Businessplatform
Cubox is een vereniging voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Cuijk/Boxmeer. Tot de doelgroep behoren de sectoren: ambacht, bouwnijverheid, dienstverlening, klein-industrie, handel en transport. Cubox beoogt een platform te zijn voor informatie-overdracht en informeel ondernemerscontact.

Ga naar de website ››

ZLTO
ZLTO is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte. In Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland vertegenwoordigt ZLTO bijna 17.000 leden, die zij ondersteunen bij het realiseren van een duurzame positie in markt en maatschappij.

Ga naar de website ››

Industriële kring Land van Cuijk en Noord-Limburg
De Industriële Kring werd in 1954 opgericht door Cuijkse ondernemers, als platform voor onderlinge samenwerking. Inmiddels werkt de Industriële Kring - met autonome afdelingen in Boxmeer, Cuijk, Mill en Noord-Limburg - op vele fronten samen, en allang niet meer alleen onderling.

Ga naar de website ››